Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Afacere rușinoasă pe timp de pandemie: Iată ce făceau doi soți din Capitală - Video

CC0 / Pixabay / Девушка обнажается, архивное фото
Девушка обнажается, архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Și-au tras o afacere ilegală bănoasă pe timp de pandemie - doi soți din Capitală, cercetați penal pentru proxenetism.

CHIȘINĂU, 18 aug - Sputnik. Doi soți din Capitală, de 35 și 36 de ani, au fost reținuți de ofițerii Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigații (INI). Aceștia sunt cercetați pentru organizarea activității infracționale specializate în difuzarea pe platforme online (sexchat) din exteriorul țării a serviciilor sexuale on-line.

Oamenii legii au stabilit că organizatorii au amenajat într-un apartament din Capitală un studio cu patru posturi de difuzare online, care activa în regim non-stop, unde erau antrenate de la 10 până la 12 tinere, care activau în ture.

”Femeile, cu vârste cuprinse între 25-30 de ani, originare din diferite localități ale țării, erau obligate să participe la conferințe video și show-uri sexuale în regim on-line, fiind asigurate cu costumație, accesorii și jucării erotice. Platformele puteau fi accesate numai din străinătate”, informează Poliția printr-un comunicat.

Pentru o sesiune, tinerele  erau răsplătite cu doi dolari per minut, venitul mediu lunar al unei tinere era astfel în funcție de numărul sesiunilor video și varia de la 1000-1500 dolari, iar al organizatorilor era de la 6000 la 7000 de dolari.

Pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru Proxenetism, care se pedepsește cu închisoarea de la 4 la 7 ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0