Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

VIDEO - Cum a avut loc protestul agricultorilor în Capitală

Abonare
Filmul protestelor agricultorilor în Capitală. Cu câteva zeci de tractoare , ei au fost lăsați de polițiști să intre în Chișinău. Poliția le-a permis să staționeze sub podul din cartierul Telecentru.

Fermierii din mai multe raioane ale țării au venit cu tractoarele să protesteze în Capitală. Aproximativ 20 de tractoare au fost lăsate de polițiști să intre în Chișinău. Poliția le-a permis să staționeze sub podul din cartierul Telecentru.

”Au făcut tot posibilul ca să ajungă cât mai puține tractoare în oraș”, a declarat agricultorul Andrei Dânga pentru Sputnik Moldova. 

Alte zeci de unități de transport agricol nu au fost lăsate să intre în Capitală.

”Domnii polițiști aseară ne-au blocat și cei din Căușeni și Ștefan Vodă ne-au adus aici să ne țină aici ca într-o cușcă, să nu putem să ne manifestăm”, a declarat agricultorul Sergiu Stefanco pentru Sputnik Moldova. 

Agricultorii au staționat pe marginea carosabilului în apropiere de localitatea Stăuceni. Agricultorii au dormit toată noapte în tractoare. Zona a fost împânzită de mașini de poliție și carabinierilor. Primăria le-a permis agricultorilor să protesteze fără tehnică agricolă. Fermierii au pornit pe jos până la intrarea în Chișinău.

Agricultorii care au staționat sub podul de la Telecentru s-au reparcat în apropierea Gării de Sud. Într-un final, agricultorii au blocat drumul Chișinău–Hâncești. Poliția a deviat traficul pe centură. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0