Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Tragedie la Telenești: Un pieton a fost lovit mortal de un microbuz

© Sputnik / Mihai CarausПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 61 de ani, care a fost lovit în plin de un microbuz în timp ce vehiculul efectua manevra de mers înapoi.

CHIȘINĂU, 14 aug - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Telenești, Elena Băetrău, a declarat pentru Sputnik Moldova că tragedia s-a produs în această dimineață în jurul orei 08:00.

Доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Societate
Grav accident la Ștefan Vodă, cu implicarea unui microbuz de pasageri - Foto
Oamenii legii au fost anunțați că un microbuz a lovit un pieton. Vehiculul era condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani. Șoferul efectua manevra de mers înapoi și nu ar fi observat victima - un bărbat în vârstă de 61 de ani. În urma impactului, acesta a decedat pe loc. 

„Pe cazul dat a fost pornit un proces penal în cadrul căruia urmează să se stabilească toate circumstanțele”, a menționat Elena Băetrău pentru Sputnik.

O altă tragedie s-a produs în apropiere de orașul Anenii Noi. Un bărbat a murit după ce mașina pe care o conducea a intrat într-un copac.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0