Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ion Perju: Doar 31 de dosare de solicitare a compensațiilor au fost depuse la AIPA

© Sputnik / Mihai CarausAgricultorii protestează la intrarea în Chișinău cu tehnica agricolă
Agricultorii protestează la intrarea în Chișinău cu tehnica agricolă - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului s-a întâlnit astăzi cu un grup de agricultori protestatari. Despre ce au discutat.

CHIȘINĂU, 14 aug – Sputnik. Discuții cu agricultorii protestatari a avut astăzi și ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju.

© Photo : Facebook / Ion PerjuIon Perju a discutat astăzi cu agricultorii protestatari care au venit cu tehnica agricolă până la Chișinău
Ion Perju: Doar 31 de dosare de solicitare a compensațiilor au fost depuse la AIPA - Sputnik Moldova
Ion Perju a discutat astăzi cu agricultorii protestatari care au venit cu tehnica agricolă până la Chișinău

Din postarea scrisă de Perju pe pagina sa de Facebook reiese că nimic nou nu li s-a promis agricultorilor. Ministrul a reiterat acțiunile Guvernului reieșind din posibilitățile bugetului și țării.

„Toată lumea are dreptul să își exprime nemulțumirea și să protesteze, îi îndemn pe agricultori să-și exercite dreptul la libera exprimare pe cale pașnică, să se abțină de la acțiuni ce contravin normei legale și să nu admită provocări la ură și violență”, scrie ministrul Perju.

Potrivit lui, până în prezent doar 31 de dosare de solicitare a compensațiilor au fost depuse la Agenția de Intervenție pentru Plăți în Agricultură.

Ion Perju spune că discuții similare au avut loc încă la începutul perioadei de evaluare a pagubelor cauzate de seceta hidrologică din anul curent.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0