Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Video - Coloana de agricultori protestatari Hâncești-Cimișlia a ajuns la Ialoveni

© Sputnik / Mihai CarausПротесты аграриев в Кэушень
Протесты аграриев в Кэушень - Sputnik Moldova
Abonare
Coloana de agricultori protestatari Hâncești-Cimișlia va ajunge într-un sfert de oră în Capitală. Când a trecut pe lângă orașul Hâncești, în coloană arau aliniate în jur de 60 de unități de transport.

CHIȘINĂU, 13 aug – Sputnik. Deja zeci de tractoare s-au oprit pe șoseaua Chișinăi-Hâncești, la intersecția dinspre orașul Ialoveni. ei îi așteaptă pe ceilalți participanți la protest care însă sunt în drum.

Protestatarii și polițiștii sunt în dialog social. Protestatarii spun că ei vor săparcheze pe strada Hâncești, în jurul Gădii Auto de Sud, fără ca să pătrundă în centrul Capitalei.

În același timp, corespondenții Sputnik Moldova transmit că coloana de agricultori protestatari care vine din Căușeni și-a reluat marșul spre Capitală.

Agricultorii au fost opriți de poliție pe motiv că la tractoarele lor erau atașate unelte agricole mecanizate, cum ar fi plugurile și cultivatoarele, cu care nu au dreptul să se deplaseze pe drumuri naționale.

Tractoriștii au demontat aceste mecanisme și și-au continuat drumul.

 

Fluxul de știri
0