Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La ora 20:00, două coloane ale agricultorilor protestatari vor intra în Capitală – Detalii

© Sputnik / Mihai CarausПротесты аграриев у входа в Сынжеру
Протесты аграриев у входа в Сынжеру - Sputnik Moldova
Abonare
Cel puțin așa le-au promis agricultorilor oamenii legii care au blocat o coloană în comuna Sângera, cea cart venea din Căușeni, și alta pe șoseaua Chișinău-Hâncești, lângă lacul Dănceni, care s-a pornit din Cimișlia.

Протесты аграриев в Кэушень - Sputnik Moldova
Societate
Ion Ceban a fost informat că agricultorii vor intra cu tehnica în Chișinău: Detalii
CHIȘINĂU, 13 aug – Sputnik. La Sângera, Vitalie Guzun, șeful adjunct al inspectoratul național de securitate publică a poliției, a confirmat pentru Sputnik Moldova că poliția va asista traversarea Capitalei de către coloana care s-a pornit din Căușeni, ca să parcheze în cartierul Telecentru.  

Polițiștii l-au promis agricultorilor că după ora 20:00, când traficul nu va mai fi intens în Capitală, ei cu echipajele lor vor escorta coloanele de tractoare în sectorul Telecentru. Tehnica agricolă urmează a fi parcată sub podul de lângă Casa Radio, strada Miorița, colț cu strada Hâncești.  

Între timp și agricultorii din Ungheni au anunțat pe un grup de viber că sunt gata să pornească în coloană spre Capitală.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0