Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Teribil! Trei camioane s-au ciocnit la Soroca, iar unul a luat foc - un șofer a ars de viu

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAIГрузовик сгорел после аварии в Сорокском районе
Грузовик сгорел после аварии в Сорокском районе - Sputnik Moldova
Abonare
Un teribil accident rutier s-a produs noaptea trecută în raionul Soroca. O persoană a decedat, iar alta a fost rănită, după ce trei camioane s-au ciocnit între ele. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către Inspectoratul Național de Patrulare.

CHIȘINĂU, 12 aug - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, Natalia Golovco, a declarat pentru Sputnik Moldova că impactul s-a produs noaptea trecută în apropiere de localitatea Racovăț din raionul Soroca.

La fața locului au intervenit ambulanța, polițiștii și pompierii. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, impactul violent s-a produs între trei autocamioane cu remorci. În urma accidentului s-a declanșat un incendiu între două autocamioane avariate. Acestea au fost cuprinse de flăcări.

Șoferul unui camion, în vârstă de 30 de ani, a ars de viu în incendiu. A fost nevoie de descarcerare pentru a scoate cadavrul carbonizat dintre fiarele contorsionate ale vehiculului. 

Conducătorul unui alt camion, în vârstă de 58 de ani, a suferit diverse traumatisme și a fost transportat la spitalul raional pentru îngrijiri medicale. 

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0