Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Agricultorii continuă mâine acțiunea de protest la Căușeni

© Sputnik / Mihai CarausПротесты аграриев в Кэушень
Протесты аграриев в Кэушень - Sputnik Moldova
Abonare
Surse din cadrul agricultorilor protestatari din sud-estul țării au anunțat că aceștia vor relua acțiunile de protest în dimineața zilei de miercuri.

CHIȘINĂU, 11 aug - Sputnik. Agricultorii protestatari din raioanele Anenii Noi, Căușeni și Ștefan Vodă și-au lăsat tehnica agricolă la intrarea în Căușeni, fără a bloca drumul național. Oamenii au plecat acasă, dar vor reveni miercuri dimineață ca să reia acțiunile de protest, eventual cu blocarea circulației rutiere pe șoseaua Chișinău-Căușeni.  

Seceta a compromis plantațiile de ceriale  - Sputnik Moldova
Video
VIDEO - Agricultorii au rămas cu plantațiile uscate pe deal: Au pierderi colosale

În seara zilei de marți, agricultorii intenționau să pornească în marș cu tehnica agricolă spre Capitală, dar au renunțat la planurile lor.

Și asta pentru că tractoarele lor sunt completate cu tot felul de agregate agricole, care le face extrem de dificilă deplasarea pe șosea, mai ales că ar putea să provoace și accidente rutiere.

În același timp, autoritățile locale i-au informat pe liderii agricultorilor protestatari că premierul Ion Chicu se va deplasa joi la Căușeni, la Consiliul Raional, pentru a discutat cu ei. Mai mult, premierul va merge la Căușeni cu propuneri concrete de ajutorare a agricultorilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0