Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Premieră absolută în Chișinău - Iată ce a decis Ceban în cazul pavajului stradal

© Photo : Facebook / Iv CebanIon Ceban solicită ca pavajul scos de pe străzile Capitalei să fie refolosit
Ion Ceban solicită ca pavajul scos de pe străzile Capitalei să fie refolosit - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Capitalei, Ion Ceban, solicită ca pavajul vechi, scos de pe străzile din Chișinău să fie reutilizat la alte obiective.

CHIȘINĂU, 11 aug - Sputnik. Primarul Capitalei, Ion Ceban, a solicitat ca pavajul scos și asfaltul uzat decapat de pe strada Albișoara şi de pe trotuarele din strada Puşkin şi Gavriil Bănulescu–Bodoni, ce se află în reparație, să fie reutilizat la alte obiective.

”Am cerut responsabililor să îmi prezinte lista obiectivelor unde pot fi reutilizate materialele de construcții înlăturate de pe şantiere. Strict, nici un metru de pavaj sau borduri nu trebuie să dispară, pur şi simplu. Toate materialele urmează să fie reutilizate în suburbii, la instituţiile de învăţământ sau în alte locuri din Capitală, unde este nevoie, deoarece 60 – 70% din pavajul decapat actualmente de pe şantiere, poate fi refolosit”, a scris Ceban pe Facecebook. 

Acesta a mai scris că masa lemnoasă de la copacii vechi defrişați de pe străzile şi trotuarele aflate în reparaţie va fi folosită.
Astfel, banii vor fi cheltuiţi raţional, iar materialele de construcţie sau lemnul, ce mai poate fi reutilizat va fi redirecționat prioritar la obiectivele unde este nevoie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0