Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

PAS cere ca ședința extraordinară a Parlamentului să fie convocată de urgență

© Sputnik / Rodion ProcaПарламент Parlament
Парламент Parlament - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Grosu, președintele fracțiunii PAS, a declarat că în cadrul ședinței de astăzi, la care s-au întrunit reprezentații PSRM, PDM, PAS și PPDA, s-au exprimat opinii diferite cu privire la data la care ar urma să fie convocat Parlamentul în ședință extraordinară.

CHIȘINĂU, 11 aug - Sputnik. După ședința de astăzi a celor patru grupuri parlamentare, Igor Grosu a declarat într-un briefing de presă că cel mai mult s-a discutat despre măsurile imediate, urgente, legate  de secetă.

Парламент - Sputnik Moldova
Politică
Ședință parlamentară excepțională – Când se vor întruni deputații
"Din păcate, sunt încă diferențe de opinie. Opinia noastră este că noi trebuie să convocăm de urgență o ședință extraordinară a Parlamentului și lucrul acesta trebuie să se întâmple în șapte zile. Acesta este timp suficient pentru toți cei care doresc să vină cu soluții și să aprobăm decizii care vin în ajutorul țăranilor", a spus Igor Grosu.

El a precizat că partidele din coaliția de guvernare, PSRM și PDM, au altă abordare: ei opinează ca mai întâi să fie identificate soluții, după care să fie stabilită data ședinței extraordinare a Parlamentului.

El a spus că astăzi la ora două vor continua discuțiile dintre deputații aflați la guvernare și cei din opoziție.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0