Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Agricultorii nu mai merg să protesteze în Capitală, premierul Chicu va pleca la Căușeni

© Sputnik / Mihai Caraus Agricultorii din sud-estul țării protestează la intrarea în orașul Căușeni
 Agricultorii din sud-estul țării protestează la intrarea în orașul Căușeni  - Sputnik Moldova
Abonare
Agricultorii care protestează acum la intrarea în orașul Căușeni și care intenționau să pornească în marș cu tehnica agricolă spre Capitală, se pare, au renunțat la planurile lor.

CHIȘINĂU, 11 aug - Sputnik. Și asta pentru că tractoarele lor sunt completate cu tot felul de agregate agricole, care le face extrem de dificilă deplasarea pe șosea, mai ales că ar putea să provoace și accidente rutiere.

Протесты аграриев в Молдове - Sputnik Moldova
Societate
Ce le-a spus ministrul Agriculturii protestatarilor și ce i-au reproșat oamenii
În aceste condiții, ei au decis să mai blocheze odată, preț de 20 de minute, șoseaua Chișinău-Căușeni, în speranța că autoritățile vor reacționa totuși la gestul lor. După care vor decide cum să protesteze mai departe: să pornească spre Capitală sau să aștepte reacția autorităților.

În același timp, autoritățile locale i-au informat pe liderii agricultorilor protestatari că premierul Ion Chicu se va deplasa joi la Căușeni, la Consiliul Raional, pentru a discutat cu ei. Mai mult, premierul va merge la Căușeni cu propuneri concrete de ajutorare a agricultorilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

Fluxul de știri
0