Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Studiile Rospotrebnadzor au confirmat dezvoltarea imunității la COVID-19

© Photo : Пресс-служба Минобороны РФ / Accesați arhiva multimediaНачалась финальная стадия испытаний вакцины от коронавируса
Началась финальная стадия испытаний вакцины от коронавируса - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit cercetărilor efectuate de Rospotrebnadzor, se adeverește dezvoltarea imunității la coronavirus.

CHIȘINĂU, 10 aug - Sputnik. Cercetările efectuate de Rospotrebnadzor confirmă dezvoltarea imunității la coronavirus, a declarat șefa departamentului, Anna Popova, în cadrul unei reuniuni a prezidiului consiliului de coordonare pentru combaterea răspândirii coronavirusului.

Potrivit acesteia, studiul din aprilie privind imunitatea la coronavirus în rândul lucrătorilor medicali din Moscova a arătat că în 17,7% din cazuri este detectată cantitatea corespunzătoare de imunoglobuline G.

”Am repetat aceleași studii cu 30 de zile mai târziu, iar la aceiași oameni proporția celor cu imunitatea încordată a crescut la 49,4%. Adică, ceea ce spun oamenii de știință este confirmată de rezultatele cercetărilor practice ... când după un anumit timp se produce o cantitatea corespunzătoare de anticorpi de memorie”, a explicat Popova.

Cele mai recente date despre situația privind COVID-19 în Rusia și în lume sunt prezentate pe portalul stopkoronavirus.ru.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0