Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dianna Rotaru, la masor, mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată – Poze

© Facebook / Dianna Rotaru Dianna Rotaru
Dianna Rotaru  - Sputnik Moldova
Abonare
Nu vom exagera cadă vom afirma că Dianna Rotaru este interpreta care și-a făcut, mai ales în ultimii ani, de când cu Facebook-ul, cu rețelele de socializare, nu sute, ci mii și mii de fotografii.

CHIȘINĂU, 10 aug - Sputnik. Oricum interpreta consideră că acestea nu sunt de ajuns, așa că și-a mai tras una chiar de pe masa de masaj. Este adevărat că interpreta a ajut grijă să-și acopere zonele pentru care publicul, în special o jumătate a lui, manifestă mult interes, nu neapărat un interes nesănătos. Așa că poza a ieșit provocatoare, care incită imaginația, dar, în același timp, este și decentă.

Este adevărat că Dianna Rotaru a mai avut gesturi de acestea. Spre exemplu, în data de 4 mai, în plină pandemie, ea trebăluia pe la bucătărie.

Zece zile mai târziu, făcea baie de soare în curte.

Privind aceste poze, am putea spune că Dianna Rotaru este artista care are cea mai mare grijă de public, mai ales în aceste zile triste de criză economică, de restricții, de pandemie, de stat acasă, fără posibilitatea de a merge în vacanță, la mare. Ea face totul sau aproape totul ca să-l țină cu moralul sus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0