Sânge și împușcături - atac violent asupra polițiștilor

© Photo : Facebook / Poliția RomânăPoliția Română
Poliția Română - Sputnik Moldova
Abonare
Indivizi beți au atacat locuitorii unei comune, apoi au sărit cu o coasă asupra polițiștilor, rănindu-i și fiind împușcați de oamenii legii.

BUCUREȘTI, 10 aug – Sputnik. Un atac extrem de violent a fost consemnat aseară în comuna Văcăreşti din județul Dâmbovița, unde doi polițiști au intervenit în urma unui apel la 112.

Apelul a fost dat după ce un bărbat în stare de ebrietate a agresat localnici. La sosirea poliției, individul, împreună cu fratele său, au atacat oamenii legii folosind o coasă.

Agenții s-au apărat folosind pistoalele din dotare, rănindu-i pe agresori. Și polițiștii au suferit răni grave, fiind vorba chiar de mutilări – unuia dintre agenți fiindu-i tăiate degetele de la o mână.

Conform datelor IPJ Dâmbovița, unul dintre agresori a fost împuşcat de poliţişti în picior, iar celălalt în abdomen.

Iată informarea IPJ Dâmbovița:

„Un echipaj de poliţie, format din 2 agenţi, s-a deplasat la faţa locului pentru aplanarea conflictului, moment în care un bărbat i-ar fi ameninţat cu un obiect ascuţit. Astfel, s-au efectuat focuri de armă în plan vertical pentru somarea persoanei implicate în conflict şi, având în vedere faptul că nu a fost respectată somaţia, poliţistul a executat foc de armă în urma căruia agresorul a fost vătămat în membrul inferior. În sprijinul agresorului a venit şi fratele acestuia care ar fi agresat poliţiştii cu acelaşi obiect ascuţit, şi de această dată fiind utilizat armamentul din dotare. Bărbatul în cauză a fost împuşcat în zona abdomenului”.

Atât polițiștii, cât și agresorii au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0