Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șeful de la Autosalubritate, suspendat din funcție - detalii

© Sputnik / Miroslav RotariПримария Кишинев
Примария Кишинев  - Sputnik Moldova
Abonare
După incedniul care a izbucnit la platforma de deșeuri din localitatea Țânțăreni, Anenii Noi, un funcționar public de la Primăria Chișinău ar putea rămâne fără funcție.

CHIȘINĂU, 8 aug – Sputnik. Directorul Regiei Autosalubritate, Eugeniu Axentiev, a fost suspendat din funcție. Dispoziția cu privire la suspendarea contractului individual de muncă a acestuia a fost semnată ieri de primarul Ion Ceban, iar marți fa fi prezentată Consiliului municipal.

Incendiu la poligonul de deșeuri din Țânțăreni, Anenii Noi  - Sputnik Moldova
Dezastru la Țânțăreni, în coasta Capitalei: Iată ce se întâmplă la imensa rampă de gunoi

Suspendarea funcționarului are loc după ce la platforma de deșeuri de la Țânțăreni, Anenii Noi a izbucnit un incendiu care a provocat daune mari pentru municipalitate, dar și a stârnit nemulțumire pentru locuitorii din zonă, după ce fumul dens a cuprins tot arealul localității.

Ceban spune că a fost constituit un grup de lucru care analizează situația economico-financiară la întreprindere. Totodată continuă lucrările de audit.

Mai mult, Ceban a solicitat Centrului Național Anticorupție investigarea activității lui Axentiev pe perioada mandatului acestuia.

Începând de ieri, pe perioada desfășurării anchetei în cazul Țânțăreni, interimatul șefiei la Autosalubritate îl va deține vicedirectorul în exercițiu, Dumitru Vulpe.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0