Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A pus 50 de euro în acte la trecerea frontierei – Iată ce a urmat

© Photo : Poliția de Frontieră Poliția de Frontieră, TIR, la punctul de trecere a hotarului
 Poliția de Frontieră, TIR, la punctul de trecere a hotarului    - Sputnik Moldova
Abonare
Un cetățean al României va fi documentat pentru tentativă de corupere a unui polițist de frontieră din punctul de trecere Giurgiulești-Galați, anunță Secția Relații Publice a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră al MAI.

Задержание - Sputnik Moldova
Societate
Rușinos: Pățania unui bărbat din Ceadîr-Lunga pe vreme de epidemie - Foto
CHIȘINĂU, 7 aug – Sputnik. În noaptea de 5 august, la linia de control s-a prezentat un cetățean român de 36 de ani, la volanul unui camion de model Scania. În timpul procedurii de verificare a actelor, polițiștii de frontieră au observat o bancnotă de 50 de euro pusă în certificatul de înmatriculare. Șoferul a dat de înțeles că banii ar fi pentru polițistul de frontieră, ca ultimul să-i faciliteze trecerea hotarului. În mod operativ a fost anunțată structura specializată a Poliției de Frontieră, pentru a iniția cercetările de rigoare, care a sesizat și Centrul Național Anticorupție pe ilegalitate comisă.

De menționat că conducerea Poliției de Frontieră nu tolerează corupția în rândul angajaților și a dispus continuarea verificărilor amănunțite în punctele de trecere a frontierei deschise traficului.

Poliției de Frontieră se adresează călătorilor, în special transportatorilor de pasageri și colete, să nu încerce vigilența polițiștilor de frontieră și să respecte acele măsuri și restricții de circulație, impuse în perioada de pandemie. Orice abatere de la aceste aspecte va fi prompt investigată și sancționată conform legii, susțin oamenii legii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0