Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un bărbat a căzut într-o fântână la Edineț: A fost nevoie de intervenția salvatorilor

© Sputnik / Cătălina CerneiLocalitățile fantomă ale Republicii Moldova
Localitățile fantomă ale Republicii Moldova  - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a căzut într-o fântână la Edineț. Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au reușit să-i salveze viața.

CHIȘINĂU, 6 aug - Sputnik. O persoană a căzut în fântână în această dimineață. Pentru a fi scos din puț a fost nevoie de intervenția angajaților Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. 

Озеро - Sputnik Moldova
Societate
IGSU: O minoră de 10 ani și-a pierdut viața la scăldat în nordul țării

”În dimineața zilei de 6 august, salvatorii din raionul Edineț au salvat o persoană căzută într-o fântână. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 05:33. Potrivit informațiilor înregistrate, un bărbat a căzut într-o fântână publică amplasată pe strada Gheorghe Asachi 4, municipiul Edineț”, potrivit IGSU. 

La fața locului a ajuns un echipaj de salvatori care a stabilit că persoana se află la o adâncime de aproximativ 13 metri.

În urma intervenției operative, angajații Inspectoratul General pentru Situații de Urgență au reușit extragerea bărbatului în vârstă de 38 de ani, utilizând echipamentul specializat. 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, persoana salvată a suferit hipotermie și traumatisme ușoare, fiind ulterior preluată pentru îngrijiri medicale de medici la spitalul raional.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0