Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Date de la Poliția de Frontieră: Câte persoane au intrat în țară timp de 24 de ore

© Photo : Poliția de Frontieră Punctul de trecere a hotarului Leușeni pe timp de pandemie
Punctul de trecere a hotarului Leușeni pe timp de pandemie  - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Poliția de Frontieră a prezentat date despre numărul persoanelor care au intrat în țară în ultimele 24 de ore.

CHIȘINĂU, 5 aug - Sputnik. În ultimele 24 de ore în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 12 697 de traversări. Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-au înregistrat 6 663 de persoane, dintre care 3 697 treceri la frontiera cu România, 1 137 de treceri la frontiera cu Ucraina și 1 829 treceri aeriene.

Pe rafturile magazinelor sunt deja cartofi noi - Sputnik Moldova
Societate
Peste 20 de tone de cartofi românești, returnate la vamă: Legumele aveau viermi

Totodată, pe parcursul a 24 de ore, polițiștii de frontieră au înregistrat următoarele acțiuni ilegale: o tentativă de trecere ilegală a frontierei moldo-ucrainene;
 21 de încălcări ale regimului zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere; un document falsificat, ridicat la trecerea frontierei de stat; trei șoferi au încălcat regulile de transportare; trei persoane identificate la controlul trecerii frontierei cu consemn național; opt persoane documentate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și combatere a bolilor epidemice.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului 12 697 de persoane și completate 6 663 de fișe epidemiologice individuale. La trecerea frontierei nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19.

Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră în decursul de 24 de ore au înregistrat 185 de apeluri de la cetățeni, unde s-au oferit consultații vizavi de situația de la frontiera de stat, condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspândirii COVID-19.

Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal în continuare activează la capacitate în vederea diminuării riscului de răspândire a infecției de tip nou Coronavirus, în special la punctele de trecere a frontierei de stat

La trecerea frontierei de stat, obligatoriu călătorii sunt supuși termometriei. Pe sensul de intrare în țară se asigură ca aceștia completează corect fișele epidemiologice și se informează despre amenzile care vor fi aplicate persoanelor ce nu vor respecta măsurile de profilaxie în contextul coronavirusului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0