Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Nutriționist, despre pericolul mortal de pierdere rapidă în greutate

CC0 / / 000
000 - Sputnik Moldova
Abonare
Odată cu pierderea rapidă în greutate, o eliberare bruscă de toxine are loc în sânge, iar organismul este otrăvit cu propria sa grăsime.

BUCUREȘTI, 02 aug - Sputnik. Odată cu pierderea rapidă în greutate, o eliberare bruscă de toxine  are loc în sânge și organismul este otrăvit cu propria sa grăsime. Elena Astahova, medic - nutriționist, a povestit acest lucru într-un interviu acordat postului de televiziune „360”.

Инфаркт, архивное фото - Sputnik Moldova
Societate
Acest aliment contribuie la uzarea arterelor și la apariția bolilor de inimă

"A pierde 200 de kilograme în două luni este groaznic! Puteți muri cu adevărat din asta. Când aveți multă greutate, puteți pierde maximum 10-15 kilograme pe lună", a spus ea.

Specialistul a explicat că grăsimea corpului uman este un „depozit secundar” de toxine. Dacă ficatul nu poate face față intoxicației, elimină totul în țesutul adipos. Prin urmare, medicul recomandă evitarea restricțiilor alimentare de urgență.

"Tipurile extreme de nutriție nu sunt potrivite, trebuie să transferați foarte delicat o persoană la o dietă echilibrată. Reducem treptat porțiile și sprijinim sistemul nervos. Când sunt selectate alimentele potrivite care reduc greutatea și cele care cresc greutatea, atunci utilizarea grăsimilor merge foarte bine fără extremă ”, - a remarcat Astahova.

Nutriționistul recomandă echilibrarea tuturor meselor pentru pierderea în greutate mare.

„Pierderea rapidă în greutate și rezultatele ”woau” vin atunci când eliminați zahărul și acele alimente care rețin apă”, a explicat ea.

În același timp, Astahova a subliniat importanța distribuției adecvate a proteinelor, grăsimilor și carbohidraților în dietă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0