Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ultimele date de la Ministerul Sănătății: Evoluțiile COVID-19 în Republica Moldova

© AP Photo / Sakchai LalitВакцина от COVID-19 во время тестирования в исследовательском центре вакцин
Вакцина от COVID-19 во время тестирования в исследовательском центре вакцин - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale a prezentat ultimele date privind răspândirea COVID-19 în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 3 aug - Sputnik. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță că până la ora actuală în Republica Moldova au fost confirmate 25362 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1561 în Transnistria.

Rezultat pozitiv Covid-19 - Sputnik Moldova
Ministerul Sănătății: Încă un mort de COVID-19

În ultimele 24 ore, în cadrul Centrului COVID-19 au fost internate 51 persoane cu suspecție la infecție. Starea de sănătate a persoanelor infectate: 437 stare gravă (dintre care 41 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată), 1196 - stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare.

Alte 126 de persoane au fost tratate și externate în perioada de referință. În total, 17942 de persoane au fost tratate de COVID-19.

Totodată, Ministerul informează despre înregistrarea unui alt deces provocat de COVID-19. Este vorba de un bărbat de 68 de ani din raionul Șoldănești. El a fost internat în data de 27 iulie la Spitalul Clinic Republican. Acesta mai suferea și de insuficiență cardiacă, fibrilație atrială cronică. Numărul deceselor a ajuns astfel la 792 de cazuri.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0