Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Care este efectul util al pandemiei asupra noastră – Iată de spune președintele Dodon

© Photo : Facebook / Dodon IgorIgor Dodon a discutat cu președintele Italiei Sergio Mattarella
Igor Dodon a discutat cu președintele Italiei Sergio Mattarella - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a vizitat astăzi împreună cu familia Mănăstirea Saharna. El a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii de acolo, dar și câteva gânduri despre efectul utila al pandemiei, dincolo de problemele create.

CHIȘINĂU, 1 aug - Sputnik. "Astăzi, împreună cu familia, vizităm Mănăstirea Saharna, un lăcaș sfânt cu istorie bogată, situat în apropierea râului Nistru. Aici am găsit oameni uimitori, care își trăiesc viața în rugăciune și smerenie în mijlocul unui peisaj de poveste. E frumoasă țara noastră. Și avem și oameni frumoși la suflet, pe care de fiecare dată mă bucur să-i cunosc", a scris Dodon pe Facebook.

Ca mai jos să afirme că pandemia are și un efect util.

"Pandemia, dincolo de problemele serioase pe care ni le-a creat, a avut și un efect util asupra noastră – ne-a determinat să colindăm ținutul natal, să redescoperim Moldova, să investim în produsul autohton, să stimulăm inițiative locale, bazate pe tradiții, cultură, agrement, amenajarea mediului. Pandemia va trece, iar orientarea noastră spre consumul și turismul intern trebuie păstrată. Și acesta va fi un câștig social, economic și de imagine important pentru Moldova", a afirmat Dodon.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0