Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Autoritățile medicale anunță cinci noi decese de COVID-19

© Fotolia / BillionPhotos.comШприц и ампула в руках медика
Шприц и ампула в руках медика  - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Alte 380 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 8 în regiunea transnistreană. Din numărul total de cazuri, două sunt de import, din Austria și Ucraina.

CHIȘINĂU, 1 aug - Sputnik. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns în Republica Moldova la 25 113 cazuri, anunță Ministerul Sănătății într-un comunicat de presă.

Astăzi au fost efectuate 2 322 de teste, dintre care primar – 1815 şi repetat – 507.

Din numărul total de cazuri, 14 sunt în rândul lucrătorilor medicali: medici - 4, asistenți medicali - 8, personal auxiliar - 2.

Защитная маска рядом с бутылкой с антибактериальным гелем - Sputnik Moldova
Societate
Mărturiile celor care s-au tratat de COVID-19: I-am petrecut pe ultimul drum pe internet

Până la ziua de azi, 17 571 de persoane s-au vindecat.

Totodată informăm despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 784: Femeie de 66 ani, din raionul Cantemir. Internată la data de 28 iulie, la Spitalul Raional Cantemir. Comorbidități: cardiomiopatie, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 785: Bărbat de 87 ani, din mun. Chișinău. Transferat la data de 23 iulie, de la Spitalul Clinic Municipal “Sf. Treime”, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Deces 786: Bărbat de 53 ani, din raionul Dubăsari. Transferat, la data de 25 iulie, de la Spitalul Raional Strășeni, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie mixtă, encefalopatie mixtă.

Deces 787: Bărbat de 66 ani , din raionul Dubăsari. Transferat, la data de 29 iulie,  de la Spitalul Raional Orhei, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertesivă, dismetabolică.

Deces 788: Bărbat de 77 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 31 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: edem pulmonar mixt (alveolar, interstițial).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0