Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incendiul de la Țânțăreni a fost stins de pompieri: Cum arată acum locul - Video

© Photo : Primăria Municipiului ChişinăuIncendiu la poligonul de deșeuri din Țânțăreni, Anenii Noi
Incendiu la poligonul de deșeuri din Țânțăreni, Anenii Noi  - Sputnik Moldova
Abonare
Pompierii au reușit să stingă focul care ardea mocnit la poligonul cu deșeuri din apropierea localității Țânțăreni.

CHIȘINĂU, 30 iul - Sputnik. Pompierii au reușit să lichideze ultimele focare de ardere de pe poligonul cu deșeuri din apropierea localității Țânțăreni în această după amiază.

Incendiu pe strada Muncești, Chișinău: arde un copac - Sputnik Moldova
Accidente
Incendiu straniu pe strada Muncești: arde un copac verde

Angajații IGSU în comun cu muncitorii din cadrul Regii Auto Salubritate, dar și cu reprezentanții autorităților publice locale, au stopat arderea care a durat mai multe zile pe suprafețele poligonului, dar și în interiorul lui. La fața locului, salvatorii și muncitorii vor continua să efectueze lucrări de copertare a terenului pentru a evita reaprinderea focarelor, iar tehnica grea va fi antrenată în acțiunile respective.

Totodată, pe parcursul următoarei perioade angajații IGSU vor continua monitorizarea situației în vederea evitării riscurilor. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, la stingerea incendiului au fost utilizate 38 de unități de tehnică, iar pentru lichidarea focarului acționează 85 de persoane dintre care angajați IGSU, muncitori de la Regia Auto salubritate, dar și reprezentanți a autorităților publice locale.

La acțiunile de stingere a focului au acționat 47 de pompieri și salvatori cu șapte autospeciale de stingere. În vederea localizării și lichidării complete a arderii au fost formate trei sectoare de luptă cu focul, iar pompierii  au refulat apă pentru potolirea arderii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0