Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Consiliul Suprem al Magistraturii intră în carantină: Iată motivul

© Sputnik / Miroslav RotariВысший совет магистратуры
Высший совет магистратуры - Sputnik Moldova
Abonare
Un angajat al Consiliului Superior al Magistraturii a fost testat pozitiv la COVID-19. Despre aceasta se arată într-un anunț postat pe pagina web a instituției. Astfel, angajații CSM vor activa de la distanță.

CHIȘINĂU, 29 iul - Sputnik. Consiliul Suprem al Magistraturii a postat un anunț pe pagina web a instituției în care anunță că de astăzi, 29 iulie, angajații CSM vor activa de la distanță. 

Исполнительный комитет АТО Гагаузия - Sputnik Moldova
Societate
Adunarea Populară a Găgăuziei a intrat în carantină pentru 14 zile

''În contextul prevenirii răspândirii a COVID-19 şi asigurării sănătăţii angajaţilor CSM şi a societăţii, Consiliul Superior al Magistraturii va activa de la distanță. Decizia a fost luată după ce la finele zile de 28 iulie un angajat din cadrul CSM a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19'', este precizat în anunțul publicat de CSM.

Până acum, în Republica Moldova au fost confirmate 23 521 cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1 520 în regiunea transnistreană. În total, 454 de pacienți se află în stare gravă, iar 36 sunt conectați la aparate de respirație dirijată. În același timp, 16 785 de pacienți s-au vindecat de infecție, iar 757 au decedat. 

În Republica Moldova a fost prelungită perioada stării de urgență în sănătate publică până în data de 31 august, timp în care sunt impuse mai mute restricții.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0