Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Admiterea 2020: Ce avantaje oferă studiile la Universitatea Slavonă

Abonare
Universitatea Slavonă oferă studii în domeniul economic, administrarea afacerilor, management, logistică, finanțe, contabilitate și IT.

Universitatea Slavonă oferă perspective de angajare pentru studenți atât în țară, cât și peste hotare. Aceasta ocupă o nișă deosebită în câmpul educațional din Moldova, pentru că oferă studii doar în limba rusă. Însă acest lucru nu înseamnă că aici pot să învețe exclusiv studenți rusolingvi.

O atenție deosebită este acordată relațiilor internaționale, mai ales celor cu universităţi de top din Rusia, Belarus și Ucraina. De asemenea, există o strânsă cooperare cu ambasadele statelor slave în Republica Moldova. De menționat că instituția face parte din rețeaua universitară a CSI, studenții având posibilitatea de a-și face masteratul în Rusia.

Universitatea de stat B.P. Hasdeu - Sputnik Moldova
Educație
Admitere 2020: Universitatea de Stat "Bogdan Petriceicu Hasdeu" din Cahul - detalii

Universitatea Slavonă oferă studii la următoarele specialități: Drept, Protecție socială, Contabilitate, Marketing și Logistică, Business şi Administrare, Finanțe și Bănci, Economie globală și Relații Economice Internaționale, Cibernetică și Informatică economică, Informatică, Tehnologii informaționale, Arhitectură, Design interior, Turism, Limba și literatura rusă, Limba și literatura ucraineană, Limba și literatura bulgară, Pedagogia în învățământul primar, Limbi străine, Psihologie, Jurnalism, Culturologie, Psihopedagogie, Arta dramaturgică, Scenografie și Regie.

Universitatea Slavonă din Moldova se află pe strada Florilor, 28/1. Pentru mai multe informații despre procesul de admitere puteți apela numărul de telefon: 078 238 783 sau 022 430 381. La fel, puteți adresa întrebări în format scris pe adresa de E-mail: surm@starnet.md

În perioada 27 iulie - 4 august, pretendenții pot depune online dosarele de concurs. Pentru candidații care nu pot depune online dosarele de concurs, instituțiile de învățământ superior vor implica un număr mic de cadre universitare care vor recepționa dosarele. În data de 7 august vor fi anunțate rezultatele preliminare, iar în perioada 8–18 august are loc depunerea documentelor în original la instituția aleasă de către candidat, conform unui orar cu acces etapizat stabilit de instituție în diverse blocuri de studii, cu respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii virusului COVID-19. În data de 20 august vor fi anunțate rezultatele finale.

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova (UNSTM).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0