Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19: Date actualizate privind situația epidemiologică în Republica Moldova

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Informații actualizate privind răspândirea noului tip de coronavirus în țara noastră au fost prezentate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

CHIȘINĂU, 28 iul – Sputnik. Încă trei decese și alte peste 300 de persoane tratate de COVID-19. Acestea sunt informațiile Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale din această dimineață.

Греко-болгарской граница - Sputnik Moldova
Societate
Bulgaria își deschide hotarele pentru turiștii moldoveni, dar cu o condiție - detalii

Potrivit unui comunicat al instituției, trei femei cu vârste între 46 și 83 de ani s-au stins răpuse de nou coronavirus de ieri până la această oră. Totodată, alte 308 persoane s-au tratat de COVID-19. Până la ziua de azi, 16 mii 462 de persoane s-au vindecat.

Crește numărul persoanelor în stare foarte gravă. Din 435 de pacienți în stare gravă, 38 sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Crește și numărul persoanelor suspecte la COVID-19. În ultimele 24 de ore, 117 persoane au fost internate în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 23 de mii 154 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1499 în regiunea transnistreană.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0