Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Admitere 2020: Universitatea Slavonă din Moldova - detalii necesare candidaților

© Sputnik / Caraus MihaiUniversitatea Slavonă din Moldova
Universitatea Slavonă din Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Universitatea Slavonă din Moldova este pregătită să-i admită la studii pe tinerii dornici de a învăța.

Universitatea Slavonă din Moldova este o instituție de învățământ superior pentru alolingvi din Republica Moldova și a fost fondată în anul 1997. Aici studiile se fac doar la zi și cu predare în limba rusă. 

© Sputnik / Mihai CarausAdmiterea 2020: Ce avantaje oferă studiile la Universitatea Slavonă
Admitere 2020: Universitatea Slavonă din Moldova - detalii necesare candidaților - Sputnik Moldova
Admiterea 2020: Ce avantaje oferă studiile la Universitatea Slavonă

Universitatea pregătește specialiști în 18 domenii ale ştiinţelor naturii şi în 13 domenii cu profil umanitar. Totodată, în cadrul Universității activează grupuri de studiere intensivă a limbilor slave, română și engleză. O atenție deosebită este acordată relațiilor internaționale, mai ales celor cu universităţi de top din Rusia, Belarus și Ucraina. De asemenea, există o strânsă cooperare cu ambasadele statelor slave în Republica Moldova. Biblioteca Universitatăţii Slavone este actualizată constant cu literatură de specialitate și științifico-metodică, preponderent de la edituri rusești. Există şi o bibliotecă electronică menită să faciliteze studiile la distanță. Prețul contractului variază aici între 3 000 și 7 000 de lei.

© Sputnik / Mihai CarausAdmiterea 2020: De ce să înveți la Universitatea Slavonă
Admitere 2020: Universitatea Slavonă din Moldova - detalii necesare candidaților - Sputnik Moldova
Admiterea 2020: De ce să înveți la Universitatea Slavonă

Facultăți:

  • Economie 
  • Științe Umanistice 
  • Teatru

Specialități: 

Drept, Protecție socială, Contabilitate, Marketing și Logistică, Business şi Administrare, Finanțe și Bănci, Economie globală și Relații Economice Internaționale, Cibernetică și Informatică economică, Informatică, Tehnologii informaționale, Arhitectură, Design interior, Turism, Limba și literatura rusă, Limba și literatura ucraineană, Limba și literatura bulgară, Pedagogia în învățământul primar, Limbi străine, Psihologie, Jurnalism, Culturologie, Psihopedagogie, Arta dramaturgică, Scenografie și Regie.

Universitatea Slavonă din Moldova se află pe strada Florilor, 28/1. Pentru mai multe informații despre procesul de admitere puteți apela numărul de telefon: 078 238 783 sau 022 430 381. La fel, puteți adresa întrebări în format scris pe adresa de E-mail: surm@starnet.md

În perioada 27 iulie - 4 august, pretendenții pot depune online dosarele de concurs. Pentru candidații care nu pot depune online dosarele de concurs, instituțiile de învățământ superior vor implica un număr mic de cadre universitare care vor recepționa dosarele. În data de 7 august vor fi anunțate rezultatele preliminare, iar în perioada 8–18 august are loc depunerea documentelor în original la instituția aleasă de către candidat, conform unui orar cu acces etapizat stabilit de instituție în diverse blocuri de studii, cu respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii virusului COVID-19. În data de 20 august vor fi anunțate rezultatele finale.

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova (UNSTM).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0