Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

FSB-ul a dejucat un atentat terorist la Moscova - detalii

© ФСБ РФ / Accesați arhiva multimediaФСБ РФ пресекла деятельность преступной группы по изготовлению и сбыту оружия
ФСБ РФ пресекла деятельность преступной группы по изготовлению и сбыту оружия - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul Federal de Securitate al Rusiei a prevenit comiterea unui atentat la Moscova de către adeptul unei organizații teroriste.

CHIȘINĂU, 27 iul – Sputnik. Serviciul Federal de Securitate (FSB), în cooperare cu Ministerul Afacerilor Interne al Rusiei și Comitetul de Investigații a suprimat activitatea unei organizații teroriste care planifica comiterea unui atentat la Moscova.

Teroristul este originar din Asia Centrală și se afla într-un garaj abandonat din districtul Himki. În timpul operațiunii de reținere, acesta a deschis focul asupra reprezentanților structurilor de forță, fiind lichidat prin focuri de răspuns.

Сотрудник Федеральной службы безопасности - Sputnik Moldova
Rusia
FSB a dejucat mai multe atentate teroriste în orașul rus Ekaterinburg

La fața locului au fost descoperit un pistol automat AKS-74U, trei magazine, două grenade F-1 și o grenadă RGD. În urma perchezițiilor în apartamentul închiriat de acesta au fost descoperite probe care demonstrează că bărbatul are legături cu un emisar al unei organizații teroriste internaționale interzise pe teritoriul Rusiei și pregătea un masacru în capitala rusă.

De asemenea, în regiunea Moscovei a fost reținut fratele criminalului lichidat, care a încercat să-l împiedice pe bărbat să plece în Siria pentru a se alătura unei grupări teroriste și a anunțat Poliția.

Potrivit adjunctului superior al direcției generale din regiunea Moscovei, Olga Vradyi, deocamdată a fost intentat un dosar pentru “atentat la viața reprezentantului organelor de drept”. Se verifică dacă criminalul avea complici.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0