Huawei Seria Y, noile smartphone-uri cu o baterie foarte rezistentă

© Photo : Oferită de HuaweiHuawei Y6p
Huawei Y6p - Sputnik Moldova
Abonare
Îți dorești să elimini de pe lista preocupărilor grija bateriei insuficiente pe parcursul unei zile pline de activități și totodată grija încărcătorului purtat în permanență oriunde mergi?

Atunci, este momentul să faci cunoștință cu Huawei Seria Y, noile smartphone-uri disponibile pe piața din Republica Moldova.

Telefoanele Huawei Seria Y pot fi folosite fără griji, în orice moment: la job, în vacanță, dar și pentru momentele de relaxare sau divertisment. În plus, acestea sunt ideale pentru orice vârstă, atât pentru copii și adolescenți, cât și pentru adulți și bunici.

Huawei Y5p: Navigare fără limite pe Internet, cu o baterie puternică!

© Photo : Oferită de HuaweiHuawei Y5p
Huawei Seria Y, noile smartphone-uri cu o baterie foarte rezistentă - Sputnik Moldova
Huawei Y5p

Smartphone-ul este util oricui care își dorește un smartphone de buget, dispunând de un spațiu de stocare de 32 GB și de o baterie generoasă de 3020mAh, în timp ce camera de pe spate, de 8MP, te ajută să surprinzi în imagini calitative momentele importante din viața ta.

Dacă ești curios să afli și în ce nuanțe este disponibil Huawei Y5p, Black Midnight, Phantom Blue și Green Mint sunt aici, gata să atragă toate privirile.

Huawei Y5p este echipat cu un ecran incredibil FullView de 5,45 inci, care oferă o experiență vizuală captivantă, potrivită pentru orice tip de activitate: apeluri video, editare foto, gaming sau vizionarea serialului preferat. Designul Arc completează factorul de formă pentru a asigura o aderență confortabilă chiar și pe perioade lungi de utilizare cu o singură mână.

Alimentat de un procesor octa-core, Huawei Y5p este echipat pentru a gestiona în mod adecvat sarcinile de zi cu zi cu o eficiență sporită. Această performanță se află în sinergie cu spațiul de stocare internă, pentru a acoperi nevoile utilizatorilor de înmagazinare a datelor. Pentru pasionații de muzică sau jocuri, Huawei Y5p oferă spațiu de stocare de 32 GB și un 3-slot design ce poate găzdui 2 cartele nano-SIM și un SD card, de până la 512 GB.

Utilizând EMUI 10.1, cea mai recentă versiune a sistemului de operare personalizat HUAWEI bazat pe Android, Huawei Y5p vine cu o serie de optimizări de sistem și capabilități intuitive, care cresc calitatea experienței utilizatorului: poate oferi aproximativ 2 GB spațiu suplimentar pentru stocarea a încă 1.000 de imagini sau 500 de fișiere audio. Modul Simplu mărește pictogramele și dimensiunile fontului pentru o interfață de utilizator mai simplă, în timp ce Modul Party permite utilizatorilor să conecteze fără fir mai multe dispozitive pentru a crea un sistem de sunet cu mai multe canale, care va aduce viață oricărei petreceri.

Redare video cât e ziua de lungă? Ba chiar mai mult. Cu Huawei Y6p, ai parte de 32 de ore fără întreruperi

© Photo : Oferită de HuaweiHuawei Y6p
Huawei Seria Y, noile smartphone-uri cu o baterie foarte rezistentă - Sputnik Moldova
Huawei Y6p

Camera triplă cu care este dotat Huawei Y6p include o cameră principală de 13 MP, care le permite utilizatorilor să surprindă detalii inedite. Smartphone-ul vine în trei variante de culoare, potrivite oricărei vârste sau stil de viață: Phantom Purple, Emerald Green și Midnight Black și se remarcă printr-un raport calitate-preț foarte bun.

Huawei Y6p integrează o baterie mare de 5000mAh, care funcționează în armonie cu modul de economisire a energiei de la HUAWEI, pentru a oferi o autonomie extraordinară a bateriei. Cu o singură încărcare, Huawei Y6p poate oferi până la 32 de ore de redare video. Da, ai citit bine. Te poți bucura de videoclipurile tale preferate fără limite.

Navigarea pe internet și vizionarea videoclipurilor devin mai captivante cu ecranul Dewdrop de 6,3 inci. Decupajul discret găzduiește camera frontală, oferind în același timp o amprentă vizuală minimă. Ramele subțiri oferă o suprafață maximă de afișaj, cu un raport ecran-corp de 88,4%.

Huawei Y6p integrează un puternic procesor octa-core care oferă performanțe de productivitate și divertisment în toate scenariile de utilizare. Acesta oferă 3/4 GB RAM pentru solicitările multitasking și include stocare internă de 64 GB pentru media și aplicații. De asemenea, este disponibil un slot de expansiune opțional care suportă până la 512 GB de stocare suplimentară prin microSD. Sunetul are un rol semnificativ în activitățile de divertisment, iar Huawei Y6p vine dotat cu HUAWEI SuperSound pentru o putere maximă a volumului pe 88dB și cu HUAWEI Histen 6.0, care oferă o experiență de sunet surround pe canal 9.1.

Aplicații pentru toate vârstele, prezente în Huawei AppGallery și MoreApps: Podcast Addict, Web Video Cast sau super jocul AFK Arena, la un clic distanță de noile Huawei Seria Y

© Photo : Oferită de HuaweiPodcast Addict
Huawei Seria Y, noile smartphone-uri cu o baterie foarte rezistentă - Sputnik Moldova
Podcast Addict

Huawei AppGallery, magazinul propriu de aplicații al HUAWEI, vine preinstalat pe noile telefoane. Acesta, alături de MoreApps, o soluție dezvoltată de o comunitate de dezvoltatori, cuprind zeci de mii de aplicații internaționale de top.

Dacă vrei să afli care sunt cele mai mari nume în materie de aplicații, de care te poți bucura de pe noul tău telefon HUAWEI, te invităm să parcurgi lista de mai jos:

  • aplicații de Social Media (TikTok, Snapchat, Facebook sau Instagram)
  • aplicații dedicate shopping-ului (Aliexpress Shopping, Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Vestiaire Collective, Joom sau Okazii.ro)
  • aplicații de gaming (Game of Thrones, Fortnite, Battle Royale, Rise of Kingdoms, AFK Arena, Lords Mobile, F1 Mobile Racing, PUBG Mobile, Head Ball 2, Star Wars - Galaxy of Heroes, Orbia, Square Bird și Yovo)
  • aplicații de music streaming & podcasts (Tidal, Deezer, Podcast Addict sau Relaxing Music 2020)
  • de știri internaționale (Vanity Fair, TimesLIVE, Wired Feed, SQUID – News & Magazines  sau The Herald)
  • aplicațiile operatorilor de telefonie mobilă (Yoxo by Orange, primul abonament 100% digital)
  • alte aplicații utile activităților de zi cu zi: Weather & Radar, Microsoft Office, CamScanner (pentru salvarea documentelor), TrueCaller (prin care poți vorbi cu prietenii sau familia), Web Video Cast (streaming), Kahoot (pentru activitățile de învățare ale copiilor), Wattpad (o platformă socială pentru povești, cărți și lucrări de referință), aplicația Mondly (pentru învățarea limbilor străine)
© Photo : Oferită de HuaweiDeezer
Huawei Seria Y, noile smartphone-uri cu o baterie foarte rezistentă - Sputnik Moldova
Deezer

Acum că ai aflat de ce sunt capabile noile telefoane, ai decis care dintre ele ți se potrivește? Indiferent dacă alegi modelul Huawei Y5p sau Huawei Y6p, fiecare dintre ele îți va oferi o experiență de utilizare plăcută.

Pentru a afla și alte detalii despre dispozitivele și ofertele HUAWEI de pe piață, poți accesa oricând pagina de Facebook.

Materialul este publicat pe bază comercială.

Fluxul de știri
0