Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Doi moldoveni au încercat să-i ducă de nas pe polițiștii de frontieră - detalii

© Photo : Poliția de FrontierăPoliția de Frontieră
Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
Doi moldoveni au încercat să iasă din țară având asupra lor acte falsificate, însă au fost prinși de polițiștii de frontieră.

CHIȘINĂU, 27 iul - Sputnik. Doi moldoveni au încercat să-i ducă de nas pe polițiștii de frontieră moldoveni. Aceștia au vrut să iasă din țară având asupra lor permisele de conducere falsificate. Cazul a fost înregistrat pe 26 iulie la punctul de trecere a frontierei Giurgiulești-Galați.

”În seara zilei de ieri, la linia de control s-a apropiat un microbuz ce efectua ruta Chișinău-Berlin. Printre pasageri se afla un locuitor al satului Bujor, raionul Hâncești, în vârstă de 26 de ani asupra căruia s-a depistat un permis de conducere moldovenesc cu semne vizibile de falsificare. Fapt confirmat în urma examinării cu tehnica din dotare. Audiat, tânărul a declarat că l-a obținut în 2018 contra sumei de 400 euro”, informează Poliția de Frontieră printr-un comunicat.

În cel de-al doilea caz este vorba de un pasager care a urcat într-o mașină de ocazie. Potrivit oamenilor legii, printre lucrurile personale se afla un permis de conducere românesc falsificat. Acesta era eliberat pe numele unui alt bărbat care în prezent se afla în Germania. În cadrul audierilor, călătorul a declarat că a primit actul de la un necunoscut și urma să il transmită posesorului și nu cunoștea că este falsificat.

Polițiștii de frontieră au întocmit procese verbale de audiere și constatare a infracțiunii prevăzute de art. 361 al. 1 Cod Penal al Republicii Moldova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0