Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Haos și cozi imense la hotarul țării: Iată ce se întâmplă - FOTO

© Sputnik / Miroslav RotariРумыния контрольно пропускной пункт
Румыния контрольно пропускной пункт - Sputnik Moldova
Abonare
Zeci de camioane care transportă mărfuri stau blocate la punctele de trecere a frontierei Leușeni și Tudora. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se pot observa cozi imense.

CHIȘINĂU, 26 iul - Sputnik. Zeci de camioane care transportă măfuri au format cozi la vama Leușeni și Tudora. 

© Photo : Serviciul Vamal al Republicii MoldovaTraficul în postul vamal Leușeni
Haos și cozi imense la hotarul țării: Iată ce se întâmplă - FOTO - Sputnik Moldova
Traficul în postul vamal Leușeni

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Vamal, Olesea Pușcașu, a declarat pentru Sputnik Moldova că de vinăeste sistemul de programare a mărfurilor pentru camioane la care s-au făcut lucrări de întreținere timp de mai multe ore. 

пресс-тур 28.05.2016 - Sputnik Moldova
Societate
Iată ce i s-a întâmplat unui călător care a fost depistat cu febră la frontieră: Detalii

''Noi am anunțat pe site-ul instituției că în data de 25 iulie, începând cu ora 23:00, vor fi efectuate lucrări de mentenanță la sistemele informaționale, motiv pentru care nu vor funcționa până la 5 ore. În acest interval, traversarea frontierei a fost posibilă doar pentru persoanele fizice, dar și mijloacele de transport fără marfă. Din acest motiv, s-au format cozi. Deși ciruclația a fost reluată, este încă un număr mare de camioane care așteaptă să treacă. Vreau să menționez că în prezent sunt implicați mai mulți angajați vamali pentru ca acestă problemă să fie soluționată în cel mai scurt timp'', a menționat Olesea Pușcașu. 

Astfel, la Vama Leușeni sunt 60 de camioane care așteaptă să intre în Moldova și 50 care urmează să iasă din țară. La Vama Tudora sunt 40 de camioane care urmează să vină în Moldova și 20 care vor pleca.

Potrivit Poliției de Frontieră, timp de 24 de ore au traversat hotarele țării noastre 10 456 de persoane, dintre care 5 171 au fost înregistrate pe sensul de intrare în Republica Moldova. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0