Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Admitere 2020: Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova - detalii

© Sputnik / Caraus MihaiUniversitatea Cooperatist-Comercială din Moldova
Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova este deschisă pentru toţi cei care doresc să obțină cunoștințe temeinice şi să-şi dezvolte competențele intelectuale şi spirituale în domeniul de formare profesională comercial-economică.

Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova a fost înfiinţată în anul 1993 de către Guvernul Republicii Moldova şi conducerea Moldcoop. Potrivit informației de pe site-ul instituției, aceasta este singura instituţie de învăţământ superior din țară specializată în pregătirea specialiştilor în domeniul comerţului. 

© Sputnik / Vladimir PolusatovDe ce trebuie să înveți la Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova
Admitere 2020: Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova - detalii - Sputnik Moldova
De ce trebuie să înveți la Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova

Începând cu anul 2015, instruirea este organizată în 3 cicluri: licență, masterat și doctorat. Universitatea colaborează cu instituții din Franţa, Austria, Spania, România, Portugalia, Italia, Bulgaria și Grecia. Studenții au posibilitatea să învețe la două facultăți concomitent, iar la final primesc două diplome. Universitatea are cămine, laboratoare moderne, biblioteci, săli de sport și cantine. Instituția are trei facultăți: Management şi drept, Marketing şi merceologie, Contabilitate şi informatică economică.

© Sputnik / Vladimir PolusatovDescoperă Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova
Admitere 2020: Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova - detalii - Sputnik Moldova
Descoperă Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova

Specialități: 

Studii la zi și costul contractului:  

  • Contabilitate - 8 100 de lei
  • Marketing şi logistică -7 600 de lei
  • Business şi administrare - 8 100 de lei
  • Finanţe şi bănci - 8 100 de lei
  • Merceologie şi comerţ - 7 600 de lei
  • Drept - 8 400 de lei
  • Tehnologia şi managementul alimentaţiei publice - 7 600 de lei
  • Servicii hoteliere, turism și agrement - 7 600 de lei

Universitatea Cooperatist-Comercială din Moldova se află în Chișinău, pe bd. Gagarin, 8. Pentru mai multe informații despre procesul de admitere puteți apela numărul de telefon: 069 476 062 sau 022-81-56-17. La fel, puteți adresa întrebări în format scris pe adresa de E-mail: admitere.uccm@gmail.com. 

În perioada 27 iulie - 4 august candidații pot depune online dosarele de concurs. Pentru cei care nu le pot depune online, instituțiile de învățământ superior vor implica un număr mic de cadre universitare care le vor recepționa. În data de 7 august vor fi anunțate rezultatele preliminare, iar în perioada 8 – 18 august are loc depunerea documentelor în original la instituția aleasă de către candidat, conform unui orar cu acces etapizat stabilit de instituție în diverse blocuri de studii, cu respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii virusului COVID-19. În data de 20 august vor fi anunțate rezultatele finale.

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova (UNSTM).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0