Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

De ce trebuie să înveți la Universitatea Liberă Internațională din Moldova

Abonare
Universitatea Liberă Internațională din Moldova a fost fondată în anul 1992, iar în prezent aici își fac studiile aproximativ 6 mii de studenți, atât din țară, cât și veniți de peste hotare.

Universitatea Liberă Internațională din Moldova pregătește juriști, ingineri, economiști, jurnaliști și designeri. Universitatea are săli de studii moderne, laboratoare și echipamente performante pentru procesul didactic. Și pentru că mulți studenți sunt străini, aulele poartă denumirea în cinstea unor țări de pe glob.

Universitatea de Stat din Moldova - Sputnik Moldova
Educație
Admiterea 2020 la Universitatea de Stat din Moldova - de ce să alegeți USM

''ULIM este organizată și funcționează în baza următoarelor principii: principiul respectării drepturilor și libertăților membrilor comunității academice, principiul independenței față de ideologii, religii, doctrine, naționalitate și partide politice. Studentul a fost și rămâne a fi prioritatea noastră. Vă invit să faceți parte din familia ULIM'', a declarat Ilian Galben, rectorul ULIM.

ULIM se află chiar în centrul Capitalei. Absolvenții instituției își găsesc foarte ușor un loc de muncă prestigios datorită pregătirii lor profesionale. 

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova (UNSTM).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0