Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Admiterea 2020: Ce avantaje oferă studiile la USEFS

Abonare
Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport dispune de toate condițiile pentru a pregăti un sportiv de performanță. La USEFS își fac studiile și studenți din România, Ucraina, Turcia, Grecia și Israel.

Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport are patru facultăți: Facultatea de Sport, Facultatea de Pedagogie, Facultatea Kinetoterapie și Facultatea Protecție, Pază și Securitate. USEFS dispune de o bibliotecă, o cantină, săli sportive, un bazin de înot și corturi de tenis.

”Ne aflăm în biblioteca Universității de Educație Fizică și Sport. Este dotată cu 200 de locuri și cu tehnica necesară. Studenții vin și în timpul pauzei, și în timpul liber pentru a studia”, a declarat pentru Sputnik Moldova decanul USEFS, Veaceslav Manolachi. 

Universitatea dispune de cantină cu 160 de locuri. Pentru un student prânzul costă 22 de lei: ca să ia felul întâi, felul doi, pâine și compot sau un suc.

”Instituția de învățământ dispune și de o sală polivalentă. În această sală se petrec toate jocurile sportive pe care le avem la catedra de jocuri sportive. Inclusiv, toate competițiile care sunt în Republica Moldova”, a declarat pentru Sputnik Moldova decanul USEFS, Veaceslav Manolachi. 

Universitatea dispune de toate condițiile pentru a pregăti un sportiv de performanță. La USEFS își fac studiile și studenți din România, Ucraina, Turcia, Grecia și Israel. Diploma Universității de Stat de Educație Fizică și Sport este recunoscută la nivel internațional. 

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova (UNSTM).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0