Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Admiterea 2020: De ce să înveți la Universitatea de Stat din Tiraspol

Abonare
Universitatea de Stat din Tiraspol este prima instituție de învățământ superior din Republica Moldova. UST are cinci facultăți și formează specialiști în domeniul geografiei, biologiei și științei ale educației.

Universitatea de Stat din Tiraspol este prima instituție de învățământ superior din Republica Moldova. UTS are cinci facultăți și formează specialiști în domeniul geografiei, biologiei și științei ale educației.

Admiterea 2020: Ce avantaje oferă studiile la ASEM - Sputnik Moldova
Video
Admiterea 2020: Ce avantaje oferă studiile la Academia de Studii Economice din Moldova

”Universitatea de Stat din Tiraspol este prima instituție de învățământ superior din Republica Moldova. O instituție care în mod tradițional a păstrat acele domenii care le-a dezvoltat de la începuturi – adică cu 90 de ani în urmă. Universitatea de Stat din Tiraspol este una dintre puținele universități în care predomină programele din domeniul educației și, tradițional, la Universitatea de Stat din Tiraspol se formează specialiști în unele domenii. De exemplu: geografie, biologie, științe ale educației, educație fizică. Sunt unicele specialități acreditate de agenții atât naționale, cât și internaționale și formează profesori în domeniul științelor educației. Avem cinci facultăți. Facultatea Fizică, Matematică și Tehnologii Informaționale, Facultatea Pedagogie, Facultatea Biologie și Chimie, Facultatea Filologie și Facultatea Geografie. Fiecare facultate, în felul ei, este unică”, a declarat rectorul Universității de Stat din Tiraspol, Eduard Coropceanu.

Universității de Stat din Tiraspol a păstrat domeniile care le-a dezvoltat de la începuturi – cu 90 de ani în urmă.

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova (UNSTM).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0