Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Admiterea 2020: De ce să înveți la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport

Abonare
Decanul USEFS, Veaceslav Manolachi, îi îndeamnă pe viitorii studenți să își facă studiile la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport.

Decanul Universității de Stat de Educație Fizică și Sport, Veaceslav Manolachi, spune că această instituție de învățământ are ușile deschise la patru facultăți: Facultatea de Sport, Facultatea de Pedagogie, Facultatea Kinetoterapie și Facultatea Protecție, Pază și Securitate. USEFS dispune de o bibliotecă, o cantină, săli sportive, un bazin de înot și corturi de tenis.

”Sportul este sănătate. Avem foarte bune specialități care sunt actuale. Noi avem patru facultăți la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport. Avem facultatea de pedagogie: profesor de educație fizică, servicii hoteliere, fitness și turism. La pedagogie ceea ce ține de facultatea de sport: antrenor sportiv și organizarea și dirijarea activității sportive. Avem și facultatea de kinetoterapie”, a declarat pentru Sputnik Moldova decanul USEFS, Veaceslav Manolachi. 

Potrivit decanului, una dintre cele mai solicitate facultăți este cea de kinetoterapie. Anul trecut, concursul pentru această facultate a fost foarte mare.

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova (UNSTM).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova
Fluxul de știri
0