Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Rusia ar putea continua construcția navelor universale de asalt

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaРабочая поездка президента РФ В. Путина в республику Крым
Рабочая поездка президента РФ В. Путина в республику Крым - Sputnik Moldova
Abonare
Rusia va continua construcția unor nave universale de asalt portelicoptere în funcție de rezultatele exploatării primelor două.

CHIȘINĂU, 20 iul – Sputnik. În Rusia construcția seriilor navelor universale desant, purtătoare de elicoptere va continua după testarea a primelor două, a declarat luni președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Закрытие международного авиационно-космического салона МАКС-2019 - Sputnik Moldova
Rusia
Flota rusă a primit Be-200: Avioanele-amfibie vor apărea în mările Azov și Caspică
Luni, șeful statului rus a participat la așezarea chilei a primelor două navelor universale desant la uzina „Zaliv” din Kerci.

“Avem nevoie, într-o astfel de formă nouă aceste primele nave. Avem și un program de testare și un program de lucrări suplimentare de construcție, a studierii modului în care vor funcționa. Iată de ce, da, planificăm să facem acest lucru în funcție de rezultatele exploatării lor”, a spus Putin, răspunzând la o întrebare adresată de unul din muncitori.

În aceeași zi, la uzina Sevmaș (Severodninsk) a avut loc ceremonia de așezarea chilei a două submarine multirol a proiectului „Yasen-M” (proiectul 885-M) care vor purta numele “Voronej” și „Vladivostok”. Totodată, la Sankt Petersburg, la uzina “Severnaia Verf” a fost așezată chila a noului fregat al proiectului 22350 “Amiralul Yumașev” și “Amiralul Spiridonov”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0