Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ministerul Sănătății: COVID-19 continuă să facă victime

© Photo : Ministerul Sănătății al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat informații actualizate privind evoluția coronavirusului în Moldova.

CHIȘINĂU, 20 iul - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță despre decesul a patru persoane. Este vorba despre 3 bărbați și o femeie. În primul caz, a decedat un pensionar de 77 de ani din raionul Drochia. În data de 17 iulie, el a fost internat cu pneumonie bilaterală la Spitalul Raional Drochia.

 Camere de supraveghere video trafic auto  - Sputnik Moldova
Impact devastator al COVID-19 asupra transportului
A mai murit și un bătrân de 85 de ani din municipiul Chișinău. În data de 15 iulie, pacientul a fost transferat de la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”, la Institutul de Medicină Urgentă. El mai suferea de diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă și hipertensiune arterială. Totodată, a pierdut lupta cu COVID-19 și un bărbat de 65 de ani din Comrat. El a fost adus din spitalul raional la Institutul de Medicină Urgentă, cu diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă  și hipertensiune arterială. A murit și o femeie de 699 de ani din Chișinău. În data de 30 iunie a fost internată la Institutul de Medicină Urgentă. Pacienta mai avea hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă și pulmonară. Astfel, bilanțul deceselor a ajuns la 688.

Până acum, în Republica Moldova au fost confirmate 20 980 cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1 427 în regiunea transnistreană.

Starea de sănătate a persoanelor infectate: 366 stare gravă, dintre care  31 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată, 1 029 - stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi sunt în stare satisfăcătoare. Totodată, alte 91 persoane au fost tratate și externate. Până acum,  14 467 de pacienți s-au vindecat de COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0