Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Marina Tauber a fost avertizată că va fi exclusă de la ședința Parlamentului: Iată de ce

© Sputnik / Miroslav RotariМарина Таубер
Марина Таубер - Sputnik Moldova
Abonare
Deputata Marina Tauber și-a manifestat nemulțumirea față de imposibilitatea tuturor deputaților Partidului ȘOR de a participa la ședință Parlamentului de astăzi.

CHIȘINĂU, 20 iul - Sputnik. Deputata din partea fracțiunii Partidului ȘOR Marina Tauber s-a dat în spectacol la începutul ședinței Parlamentului de astăzi. Aceasta a fost avertizată că va fi exclusă de la ședința dacă va continua să manifeste un comportament agresiv. Ea și-a manifestat nemulțumirea față de imposibilitatea 

tuturor deputaților din Partidful ȘOR de a participa la ședință. 

Парламент  - Sputnik Moldova
Politică
Acuzații reciproce și altercații în Parlament, după care o pauză de 30 de minute

„Fracțiunea noastră a venit la ședință. Suntem gata să fim prezenți, dar nu ne dați posibilitatea să fim prezenți toți deputații. Dacă considerați că ședința de azi poate să fie continuată, eu cred că împreună trebuie să solicităm prezența lui Vitiuc și Himici. Dumneavoastră ați spus că joi o să fie ședința”, a declarat Marina Tauber.

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a declarat că biroul permanent s-a convocat în ședință și a luat decizia de a convoca ședința astăzi. Ea mai mai punctat că deputații infectați trebuie să stea în izolare și să se trateze.

Marinei Tauber i-a fost deconectat microfonul, dar ea a continuat să vorbească pe un ton ridicat. Pentru a o liniști, a intervenit democratul Dumitru Diacov.

”Marinocika, aici e Parlamentul Republicii Moldova, nu e primăria de la Jora de Jos. Marina, eu cu toată dragostea față de tine. Biroul Permanent a luat decizia. Eu înțeleg că voi sunteți puțin stresați. Împrumutați de la Sergiu Sârbu megafonul că o să fie privit mai bine. Parlamentul are dreptul să pună la vot, să evacueze deputații din sală care perturbează ședința Parlamentului, care în mod conștient provoacă Parlamentul la astfel de situații. Ai băut medicamente pentru Covid sau pentru ce? Pentru temperatură?”, a declarat Dumitru Diacov. 

În data de 20 iulie, reprezentanții Partidului Șor au anunțat că Vladimir Vitiuc și Igor Himici au fost infectați cu coronavirus. Chiar și în astfel de condiții Biroul Permanent al Parlamentului a decis să să fie convocată ședința plenară în care urmează să fie dezbătută moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0