Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Alți doi deputați au fost confirmați cu COVID-19

© Sputnik / Rodion ProcaЗаседание парламента РМ – вотум недоверия правительству Санду / Ședința Parlamentului RM – Moțiunea de cenzură
Заседание парламента РМ – вотум недоверия правительству Санду / Ședința Parlamentului RM – Moțiunea de cenzură - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulți deputați ai Partidului Politic “ȘOR” nu se simt bine, astfel că întreaga fracțiune va fi testată astăzi la coronavirus.

CHIȘINĂU, 20 iul – Sputnik. Doi deputați din fracțiunea Partidului Politic “ȘOR”au fost testați pozitiv cu COVID-19, a anunțat serviciul de presă al formațiunii. Este vorba de parlamentarii Igor Himici și Vladimir Vitiuc.

Vaccin - Sputnik Moldova
Politică
Chișinăul discută cu Moscova despre furnizarea vaccinului împotriva COVID-19

”În legătură cu această situație, dar și pentru că mai mulți deputați ai Partidului "ȘOR" au febră și nu se simt bine, în prima jumătate a zilei de astăzi, luni, întreaga fracțiune parlamentară va fi testată pentru coronavirus. Ulterior, rezultatele testelor vor fi comunicate opiniei publice”, este menționat în comunicat.

După alegerile parlamentare din februarie 2019, Partidul “ȘOR” a acces în Parlament cu șapte deputați. În data de 8 mai 2020, lor li s-au alăturat foștii democrați Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc.

Anterior, alți trei deputați au fost testați pozitiv la coronavirus – democratul Eugen Nichiforviuc, socialistul Vladimir Mizdrenco și Arina Spătaru de la Platforma DA.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0