Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Admiterea 2020: Ce avantaje oferă studiile la Universitatea de Studii Europene

Abonare
Universitatea de Studii Europene este prima instituție privată de învățământ superior din Republica Moldova.

Universitatea de Studii Europene este prima instituție privată de învățământ superior din Moldova și propune instruirea la șase facultății. USEM dispune de săli de studii performate și laboratoare. USEM pregătește specialiști la secțiile învățământ de zi și cu frecvență redusă în limbile română, rusă și engleză. 

”Ne aflăm în cabinetul Facultății Jurnalism și Comunicare Publică. Tehnica aceasta este câștigată într-un proiect cu alte trei universități: una din România, una din Germania și două de la noi. Studenții de la jurnalism fac lecții de laborator aici, învață diverse practici în domeniul jurnalismului”, a declarat pentru Sputnik Moldova rectorul USEM, Iurie Sedlețchi. 

În universitate există și o ”sală de judecată”: ”Special am amenajat mobilierul acesta pentru ca să fie asemănător cumva cu cel care este la judecătorii. Aici studenții au posibilitate să însceneze scenarii de judecată”, a mai explicat Iurie Sedlețchi. 

În cadrul USEM funcționează un birou de avocați, o clinică juridică studențească, senatul studențesc și departamentul relații internaționale.

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova (UNSTM).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0