Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Admiterea 2020: De ce să înveți la Universitatea de Studii Europene din Moldova

Abonare
Universitatea de Studii Europene din Moldova pregătește specialiști la secțiile învățământ de zi și cu frecvență redusă în limbile română, rusă și engleză.

Universitatea de Studii Europene este prima instituție privată de învățământ superior din Moldova. Universitatea de Studii Europene din Moldova are șase facultății. Instituția dispune de săli de studii performante și laboratoare.

”Universitatea de Studii Europene din Moldova este cea mai veche universitate privată. Noi primii ne-am înregistrat pe acest tărâm de activitate. Pe lângă Facultatea de Drept care este cea mai numeroasă și cea mai importantă, mai avem cinci facultăți. Toate acreditate. Avem Facultatea de Jurnalism și Comunicare Publică, Facultatea de Științe Economice, Facultatea de Relații Internaționale, Psihologie și Asistență Socială. Prețurile pentru studii la noi sunt mai reale. Noi ne uităm ce prețuri pun universitățile și facem prețurile medii sau chiar puțin mai scăzute”, afirmă rectorul USEM, Iurie Sedlețchi. 

În cadrul USEM funcționează un birou de avocați, o clinică juridică studențească, senatul studențesc și departamentul relații internaționale.

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova (UNSTM).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0