Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Franța: Incendiu la Catedrala din Nantes, intervenția pompierilor - video

© AFP 2024 / SEBASTIEN SALOM-GOMISCatedrala din Nantes, Franta
Catedrala din Nantes, Franta - Sputnik Moldova
Abonare
Un incendiu a izbucnit în Catedrala Saint-Pierre-et-Saint-Paul din Nantes în dimineața zilei de 18 iulie. Pompierii au venit la fața locului, luptând cu flăcările.

CHIȘINĂU, 18 iul - Sputnik. Un incendiu a izbucnit în această dimineață între pereții Catedralei Saint-Pierre-et-Saint-Paul din Nantes, Franța. Pompierii au Intervenit la fața locului.

​În imaginile distribuite pe rețelele de socializare se văd flăcările mari care izbucnesc din interiorul clătirii. Incendiul a început în jurul orei 07:43, conform informațiilor pompierilor oferite pentru LCI, citat de Sputnik France.

Citat de canalul de televiziune, un martor susține că a fost trezit în jurul orei 7:30 „de sunet foarte ciudat de clopote”, care „nu este deloc sunetul pe care îl face de obicei Catedrala”.

Amintim că, acum mai bine de un an, pe 15 aprilie, un incendiu devastator a izbucnit la Catedrala Notre-Dame din Paris, provocând prăbușirea turlei Catedralei și distrugerea structurii acoperișului.

Cu toate acestea, pompierii au reușit să stingă incendiul până a doua zi dimineață, salvând clădirea istorică și relicvele pe care le găzduia.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0