Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

După mai mulți ani de căutări, un bărbat a fost reținut: Iată ce a făcut

© Sputnik / Miroslav RotariЗадержание
Задержание - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 54 de ani a fost reținut de polițiștii de frontieră după mai mulți ani de căutări. Iată ce ilegalitate a comis.

CHIȘINĂU, 19 iul - Sputnik. Polițiștii de frontieră au intervenit în forță pentru reținerea unui conațional dat în căutare națională pentru comiterea unei ilegalități acum șase ani. Bărbatul de 54 de ani a fost reținut în data de 16 iulie, în centrul orașului Bălți.

Arest - Sputnik Moldova
Societate
Un recidivist, reținut de polițiști după ce și-a făcut de cap la Ciocana - Video

Ofițerii de investigații ca urmare a măsurilor întreprinse în cadrul cauzei penale, pornite pe faptul trecerii ilegale a frontierei de stat, au identificat făptașul. După monitorizarea acțiunilor acestuia și în timpul aflării sale în centrul orașului Bălți, polițiștii de frontieră au intervenit și l-au reținut.

Exista informația că cetățeanul nu este la prima sa abatere de la lege, anterior bărbatul a fost cercetat penal pentru diverse infracțiuni, inclusiv a fost privat de liberate mulți ani la rând. Conform procedurilor legale, persoana a fost escortată la Procuratura din orașul Ocnița în vederea continuării cercetărilor și atragerii la răspundere pentru ilegalitatea comisă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0