Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Admiterea 2020: De ce să înveți la Universitatea Agrară de Stat din Moldova

Abonare
Universitatea Agrară din Moldova oferă studii în domeniul securității alimentelor și a protecției mediului înconjurător. UASM dispune de toate specialitățile din domeniul agricol.

Profesorul Universității Agrare de Stat din Moldova Valerian Balan îi îndeamnă pe toți cei care sunt pasionați de agricultură să își continuie studiile anume la UASM. 

”Universitatea Agrară dispune de toate specialitățile din domeniul agricol. Începând de la facultățile biologice - horticultură, agronomie, unde avem specialitățile: fitotehnie, horticultură, protecția plantelor, siguranța alimentelor de origine vegetală și origine animală. În afară de aceasta, avem toate specialitățile inginerești necesare sectorului agrar. Acolo avem și inginerie agrară, dar avem și o facultate de cadastru și drept, cu toate specialitățile necesare pentru ameliorarea terenurilor” a declarat profesor universitar al UASM, Valerian Balan. 

Universitatea Agrară de Stat din Moldova oferă studii la toate specialitățile din domeniul agricol - siguranța alimentelor, protecția mediului înconjurător, horticultură, protecția plantelor, viticultură și vinificație, inginerie agricolă, cadastru, etc.

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova (UNSTM).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0