Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Admiterea 2020: Ce avantaje oferă studiile la Universitatea Agrară de Stat din Moldova

Abonare
Universitatea Agrară din Moldova are șase facultăți. Universitatea dispune de toate specialitățile din domeniul agricol.

Universitatea Agrară de Stat din Moldova oferă studii la toate specialitățile din domeniul agricol - siguranța alimentelor, protecția mediului înconjurător, horticultură, protecția plantelor, inginerie agricolă, cadastru, etc.

”Universitatea include șase facultăți, fiecare facultate este înzestrată cu una, două săli mari de studii. O prioritate mai este pentru viitorii studenți ai UASM că campusul studențesc este concentrat. Toate facultățile se află la 100 de metri una de alta. În cadrul facultății de horticultură, în anul 2005, am deschis specialitatea Viticultură și Vinificație. Ca bază materială pentru specialiștii în domeniul vinificației am construit această oenotecă ce dispune de toate mostrele de vinuri și coniacuri și alte băuturi spirtoase care se produc în Republica Moldova”, a explicat pentru Sputnik Moldova, profesorul universitar UASM, Valerian Balan. 

Admiterea 2020 este un proiect realizat în comun de Sputnik Moldova și Uniunea Naţională a Studenţilor şi Tineretului din Moldova (UNSTM).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0