Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Granițele mai multor țări rămân închise pentru moldoveni: Date actualizate de la MAEIE

© Photo : Facebook / Poliţia de FrontierăVameșii și polițiștii de fontieră au schimbat uniformele pe costume de protecție
Vameșii și polițiștii de fontieră au schimbat uniformele pe costume de protecție - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță că granițele mai multor țări rămân închise pentru cetățenii țării noastre.

CHIȘINĂU, 17 iul - Sputnik. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează că autoritățile italiene mențin restricțiile de intrare în Italia pentru cetățenii mai multor state, inclusiv pentru cei ai Republicii Moldova, până în data de 31 iulie. La fel, se interzice în continuare intrarea în Italia a persoanelor care în ultimile 14 zile s-au aflat au tranzitat următoarele țări: Armenia, Bahrain, Bangladesh, Brazilia, Bosnia și Herțegovina, Chile, Kuweit, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Oman, Panama, Peru și Republica Dominicană.

Plajă în Portugalia - Sputnik Moldova
Societate
Ion Curmei: Moldovenii ar pleca și acum în vacanță, dacă frontierele ar fi deschise

Zborurile directe și indirecte către și dinspre aceste țări rămân suspendate. Restricțiile sunt valabile și pentru transportul terestru. Cetățenii italieni, ai statelor Uniunii Europene, ai statelor Acordului Schengen, Marii Britanii, Andorrei, Monaco, San Marino și ai Statului Vatican, cu reședință sau domiciliu în Italia, care au călătorit în statele vizate de restricții - pot intra în Italia după completarea unei declarații și doar cu respectarea obligatorie a carantinei de 14 zile.

Italia va permite în continuare în mod liber călătoriile către și dinspre: statele membre ale Uniunii Europene, statele din zona Schengen, Marea Britanie, Adorra,  Monaco, San Marino și Vatican. Cei care vin din aceste țări nu trebuie să justifice motivele călătoriei și nu sunt supuși obligației de a se autoizola timp de 14 zile, la intrarea în Italia, cu excepția cazurilor în care călătoresc din state pentru care intrarea în Italia este temporar interzisă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0