Fii mereu gata de acțiune cu Huawei P40 lite și Huawei P40 lite E!

© Photo : Oferită de HuaweiHuawei P40 lite și Huawei P40 lite E
Huawei P40 lite și Huawei P40 lite E - Sputnik Moldova
Abonare
Viața noastră este marcată de o serie de activități zilnice: job, cursuri, evenimente în familie, întâlniri cu prietenii, deplasări și momente de relaxare.

Cu atât de multe lucruri de bifat într-o singură zi, una dintre grijile permanente este aceea de a purta încărcătorul telefonului cu noi oriunde și oricând.

Însă, a venit momentul să ne ușurăm modul de viață și să eliminăm această preocupare. Acum este posibil, cu unul din cele două smartphone-uri noi pe piața din Republica Moldova: Huawei P40 lite sau Huawei P40 lite E, care vin cu o baterie uimitoare. Și cu un raport calitate-preț care merită toată atenția. Înainte de a-l alege pe cel care ți se potrivește, află mai multe și despre restul specificațiilor prin care se remarcă!

Huawei P40 lite: În timp ce îți citești mail-urile dimineața, bateria ajunge la peste 70%

© Photo : Oferită de HuaweiHuawei P40 lite
Fii mereu gata de acțiune cu Huawei P40 lite și Huawei P40 lite E!  - Sputnik Moldova
Huawei P40 lite

Pentru a evita să iei în permanență cu tine încărcătorul sau să cauți o sursă de alimentare, este o idee bună să ai un smartphone a cărui baterie nu cedează chiar în momentele importante. Un alt beneficiu adus de Huawei P40 lite, pe lângă bateria puternică, este și funcția revoluționară de încărcare, Huawei SuperCharge. Cum îți schimbă viața? Află din rândurile de mai jos.

Huawei P40 lite are o baterie de 4200 mAh și suportă tehnologia Huawei SuperCharge la 40W. Acest lucru înseamnă că smartphone-ul poate susține fără efort ore întregi de joc. Chiar dacă uiți să îl încarci cu o seară înainte, va rezista întreaga dimineață, iar atunci când ajungi la birou poți încărca bateria la peste 70% în jumătate de oră, datorită funcției SuperCharge.

Cu o așa baterie, poți face câte poze vrei

© Photo : Oferită de HuaweiHuawei P40 lite
Fii mereu gata de acțiune cu Huawei P40 lite și Huawei P40 lite E!  - Sputnik Moldova
Huawei P40 lite

Huawei P40 lite vine echipat cu o cameră cvadruplă ce include o cameră principală cu rezoluție înaltă de 48 MP, un obiectiv cu unghi ultra larg de 8 MP, un obiectiv macro de 2 MP și un obiectiv bokeh de 2 MP într-o combinație perfectă, oferind moduri calitative de fotografiere și înregistrare videoclipuri. În câteva cuvinte, smartphone-ul ține loc cu succes unei camere foto profesionale.

Obiectivul bokeh specific utilizează puterea percepţiei în profunzime AI pentru a crea o profunzime superficială a câmpului, atenuând fundalul şi juxtapunându-l cu detaliile clare ale subiectului tău. Perfect pentru momentele în care vrei să faci ca lucrurile să iasă în evidenţă.

Un obiectiv macro de 2 MP te aduce mai aproape decât oricând de subiectul tău. Fotografiază chiar şi de la 4 cm şi foloseşte puterea de a surprinde modele şi texturi impresionante: de la stropii de ploaie de pe o petală, la detaliile complexe de pe aripile unui fluture.

Surprinde mai mult din toate. Cu un obiectiv cu unghi Ultra Wide de 120°, obţii o vedere mai amplă a detaliilor care îți atrag atenția, iar lungimea focală de 17 mm surprinde cu 140% mai mult din peisaj. Asta înseamnă mai multe detalii arhitecturale în peisajele citadine, mai mulţi prieteni în pozele de grup şi mai multă natură în peisajele pe care le surprinzi.

Huawei P40 lite E: Mai multă culoare și performanță în viața ta, la un preț rezonabil

Spatele telefonului Huawei P40 lite E este poziționat pe un strat reflectorizant, care ajută la crearea unui efect futurist. Cadrul mijlociu îmbină perfect cele două părți, producând un aspect uni-body, plăcut din punct de vedere estetic și cu o aderență mai confortabilă în palmă.

Smartphone-ul este disponibil în culorile Midnight Black clasic și Aurora Blue. Varianta Aurora Blue folosește degradeuri albastre și verzi pentru a crea un aspect modern, care nu poate trece neobservat. Huawei P40 lite E vine cu un suport pentru trei carduri, care include și două sloturi pentru Dual SIM și unul pentru extinderea stocării prin card microSD de până la 512 GB. În plus, dispune de un scaner de amprente pe spate, o altă funcție extrem de utilă și sigură pentru deblocarea dispozitivului.

© Photo : Oferită de HuaweiHuawei P40 lite E
Fii mereu gata de acțiune cu Huawei P40 lite și Huawei P40 lite E!  - Sputnik Moldova
Huawei P40 lite E

Cu o baterie mare de 4000mAh și tehnologia AI HUAWEI de economisire a energiei, smartphone-ul oferă o autonomie mare a bateriei, ideală pentru cei care sunt mereu în mișcare și care vor să uite de grija bateriei descărcate în momentele importante.

Posibilități nelimitate cu propriul tău studio foto mobil, echipat cu 3 camere

Huawei P40 lite E oferă o configurație de cameră triplă, care include o cameră principală de 48MP cu un obiectiv cu diafragmă largă f/1,8 pentru fotografii de înaltă rezoluție, un obiectiv cu unghi ultra-larg de 8MP cu câmp de vizualizare de 120° pentru fotografii tip peisaj, fotografii de grup sau videoclipuri cu unghi larg și o cameră de 2MP cu senzor de profunzime pentru a surprinde chiar și cele mai fine detalii, esențiale pentru realizarea unui portret impresionant.

Capacitatea de a detecta fotografierea cu iluminare de fundal ajută la activarea automată a modului HDR al camerei, care poate combina trei cadre realizate succesiv pentru a crea o fotografie uimitoare cu un interval dinamic mai mare.

MoreApps și Phone Clone, două aplicații super utile cu care îți poți personaliza noul telefon

În ultimul timp, majoritatea comunităţilor de fani HUAWEI menţionează MoreApps, o soluţie inteligentă şi gratuită, lansată de o comunitate de dezvoltatori. Această aplicaţie ajută utilizatorii să navigheze cu uşurinţă printr-o gamă variată de aplicaţii internaţionale şi locale, pentru a le putea instala pe dispozitiv. MoreApps ajută la descărcarea aplicaţiilor Social Media de top şi instalarea lor în doar câteva minute: TikTok, Snapchat, Facebook, WhatsApp sau Instagram.

© Photo : Oferită de HuaweiAppGallery
Fii mereu gata de acțiune cu Huawei P40 lite și Huawei P40 lite E!  - Sputnik Moldova
AppGallery

Dacă decizi să faci trecerea către unul dintre smartphone-urile Huawei P40 Series, nu trebuie să îți faci griji că datele tale nu pot fi recuperate. Aplicația Phone Clone este alături de tine pentru a transfera toate datele din vechiul telefon (indiferent de sistemul de operare) în noul telefon HUAWEI. Pentru a începe procesul de transfer de date, trebuie să descarci sau să deschizi Phone Clone pe ambele dispozitive, dacă aceasta este deja instalată. Ulterior, trebuie să le conectezi, folosind telefonul vechi pentru a scana codul QR afișat pe noul telefon, să selectezi  datele pe care vrei să le transferi și să aștepți finalizarea transferului.

Crezi că ți-am povestit despre toate funcțiile inteligente ale noilor smartphone-uri? Iată că nu, încă mai sunt detalii pe care le poți afla, accesând pagina oficială de Facebook Huawei Moldova.

Materialul este publicat pe bază comercială

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0