Fete și mașini: S-a dat stratul salonului auto din Bangkok

Abonare
În Thailanda se desfășoară cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, Thailanda.

 Evenimentul a devenit posibil după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19).

Sputnik prezintă un șir de imagini cu mașini, modele și vizitatori făcute în data de 14 iulie 2020.

© REUTERS / Jorge SilvaUn model care poartă un ecran de protecție și un vehicul Mitsubishi la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
Модель у автомобиля Mitsubishi на Бангкокском международном автосалоне  - Sputnik Moldova
1/15
Un model care poartă un ecran de protecție și un vehicul Mitsubishi la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
© REUTERS / Jorge SilvaOamenii care poartă măști de față, în apropierea unui BMW X6 xDrive30d M Sport, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
Посетители у машины BMW X6 xDrive30d M Sport на Бангкокском международном автосалоне  - Sputnik Moldova
2/15
Oamenii care poartă măști de față, în apropierea unui BMW X6 xDrive30d M Sport, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
© REUTERS / Jorge SilvaUn model, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
Модель в защитном щитке на Бангкокском международном автосалоне  - Sputnik Moldova
3/15
Un model, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
© REUTERS / Jorge SilvaPrivire generală de la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
Вид на Бангкокский международный автосалон - Sputnik Moldova
4/15
Privire generală de la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
© REUTERS / Jorge SilvaUn reprezentant al unui dealer BMW poartă o mască de față în timpul zilei media la ce-a de-a 41-ediție a Salonului Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, la 14 iulie 2020.
Представитель BMW в маске на Бангкокском международном автосалоне  - Sputnik Moldova
5/15
Un reprezentant al unui dealer BMW poartă o mască de față în timpul zilei media la ce-a de-a 41-ediție a Salonului Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, la 14 iulie 2020.
© REUTERS / Jorge SilvaO femeie care poartă o mască de față, lângă un Mini Electric, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
Автомобиль Mini Electric на Бангкокском международном автосалоне - Sputnik Moldova
6/15
O femeie care poartă o mască de față, lângă un Mini Electric, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
© REUTERS / Jorge SilvaUn membru al personalului curăță un vehicul, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
Рабочий персонал на Бангкокском международном автосалоне - Sputnik Moldova
7/15
Un membru al personalului curăță un vehicul, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
© REUTERS / Jorge SilvaUn vizitator se află în interiorul unui Lexus LM 300h, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
Посетитель в машине Lexus LM 300h на Бангкокском международном автосалоне - Sputnik Moldova
8/15
Un vizitator se află în interiorul unui Lexus LM 300h, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
© REUTERS / Jorge SilvaUn model care poartă un scut de față poartă cu un Aston Martin DBX, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
Модель в защитном щитке на Бангкокском международном автосалоне - Sputnik Moldova
9/15
Un model care poartă un scut de față poartă cu un Aston Martin DBX, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
© REUTERS / Jorge SilvaModelele care poartă ecrane de protecție, lângă un Audi TT RS Coupe, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
Модели в защитных щитках на Бангкокском международном автосалоне - Sputnik Moldova
10/15
Modelele care poartă ecrane de protecție, lângă un Audi TT RS Coupe, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
© REUTERS / Jorge SilvaUn model se sprijină de un vehicul Isuzu, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
Модель у машины Isuzu в защитных щитках на Бангкокском международном автосалоне - Sputnik Moldova
11/15
Un model se sprijină de un vehicul Isuzu, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
© REUTERS / Jorge SilvaSuzuki Swift, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
Автомобиль Suzuki Swift на Бангкокском международном автосалоне - Sputnik Moldova
12/15
Suzuki Swift, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
© REUTERS / Jorge SilvaUn vizitator lângă Mazda CX-8, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
Посетительница в автомобиле Mazda CX-8 на Бангкокском международном автосалоне - Sputnik Moldova
13/15
Un vizitator lângă Mazda CX-8, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
© REUTERS / Jorge SilvaUn bărbat cu mască, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
Мужчина в маске на Бангкокском международном автосалоне - Sputnik Moldova
14/15
Un bărbat cu mască, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
© REUTERS / Jorge SilvaVizitatori, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
Посетительницы Бангкокского международного автосалона - Sputnik Moldova
15/15
Vizitatori, la cea de-a 41-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, după ce guvernul thailandez a înlăturat măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului (COVID-19) la Bangkok, Thailanda, 14 iulie 2020.
Fluxul de știri
0