Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultima oră: Republica Moldova a trecut de pragul de 20 de mii de infectări cu COVID-19

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății a prezentat datele actualizate privind starea epidemiologică în contextul pandemiei coronavirusului în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 15 iul - Sputnik. Alte 332 de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus au fost înregistrate în Republica Moldova. Informația a fost prezentată în cadrul unei conferințe de presă de către secretarul de stat la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Constantin Rîmiș.

Germania Covid-19 - Sputnik Moldova
Moldovenii din Germania, avertizare: „Ameninţarea unui al doilea val de COVID-19, reală”

Astfel, Republica Moldova trece de pragul de 20 de mii de infectări cu COVID-19 și a ajuns la 20040 de persoane confirmate cu acest virus. 

Dintre persoanele testate pozitiv la COVID-19 astăzi, 12 sunt lucrători medicali. Este vorba de trei medici, opt asistenți medicali și un angajat din cadrul personalului auxiliar. Starea de sănătate a 346 de pacienți este gravă, dintre aceștia 27 fiind conectați la aparate de respirație asistată.

Au fost raportate și alte patru decese cauzate de noul coronavirus, bilanțul ajungând la 659 de victime. Potrivit lui Rîmiș, a fost intensificată colaborarea intersectorială între mai multe instituții privind monitorizarea respectării de către agenții economici a măsurilor de prevenire a răspândirii virusului. Oficialul a reiterat apelul privind respectarea tuturor măsurilor de sănătate publică.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0